6 tips, bij zelf bezichtigingen organiseren en geïnteresseerden rondleiden.

 • Zorg voor een opgeruimde woning.

  Misschien wel een beetje stichting open deur. Maar ga voor de bezichtigingen nog even kritisch door de woning. Iedereen begrijpt dat er geleefd wordt maar je hebt maar 1 kans voor een eerste indruk. Nog even die natte handdoek uit de badkamer, het aanrecht leeg, schud de kussens in de bank wat op, entree geen kapstok helemaal vol met jassen.

 • Verlichting

  Zet alle lichten gewoon aan. Dit maakt een binnenkomst echt prettiger, overal direct licht. Heel belangrijk het toilet en de badkamer, aanzetten voordat er de geïnteresseerde komen.

 • Aangename geur

  Zorg voor een aangename geur in huis. NEE je hoeft echt niet iedere keer een appeltaart te bakken. Maak het aanrecht blad even van te voren schoon met een goed ruikend schoonmaakmiddel, of zet gewoon een schoteltje schoonmaakmiddel uit het zicht. Deze geuren maakt mensen direct positief!

 • Zo min mogelijk mensen in huis

  Als er veel mensen in huis zijn kunnen mensen zich eerder ongemakkelijk voelen. Zorg dat de kinderen even bij opa en oma zijn en de hond even bij de buren. Zo creëer je rust en ruimte voor je klanten om rond te kijken.

 • Sluit iedere bezichtiging af met de vraag of je nog wat mag horen van de mensen

  Uiteraard wil je graag weten of het wat wordt met deze klanten. Het is zeker niet raar om het gewoon te vragen. Vraag gewoon wanneer ze weer contact opnemen, of vraag of ze gebeld willen worden door de makelaar van HUIZEN010? We willen contact houden met iedere potentiële klant om zo snel tot een onderhandeling over te kunnen gaan. Mocht het huis toch net niets zijn voor deze klant, zullen ze dat wellicht ook direct aan geven

 • Zet geen onnodige druk op een klant.

  In deze hectische markt gebeurt het maar wat vaak dat er direct druk wordt uitgeoefend om een beslissing te forceren. Wellicht heeft u dit zelf al meegemaakt met een makelaar tijdens een bezichtiging? Voorkom dit aub!! Uiteraard laten doorschemeren dat er meer interesse is, of dat er over 20 minuten andere mensen nog komen, geen probleem. Zet niet te veel druk, dit kan je koper ook afschrikken. Ieder bod is welkom en een opening tot succes, nodig iedereen ook van harte uit dit te doen, maar gun mensen tijd! Een weloverwogen bieding is veel meer waard dan een overhaaste beslissing.

Benieuwd naar uw kansen op de huidige woningmarkt?

Maak een afspraak voor een gratis verkoopscan? We bespreken alle manieren van verkoop, maar ook de kansen en bedreigingen. Na een verkoopscan weet u exact waar u aan toe bent.

Kies je verkooppakket

COMPLEET FUNDA

Full-Service
1%
VAN DE VERKOOPSOM.
 •  
ALL-INCLUSIVE

EXTRA FUNDA

Zelf verkopen met extra hulp.
1
249
Eenmalig
 •  

BASIS FUNDA

Zelf verkopen
949 Eenmalig
 •  
Voordeligst
Makelaar Capelle aan den IJssel HUIZEN010

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.

HUIZEN010 makelaardij voor Capelle aan den IJssel

Echt een “no cure, no pay” makelaar

“No cure, No pay” bij steeds meer makelaarskantoren kom je deze kreet wel tegen. Maar is het dan ook echt no cure, no pay. In veel gevallen is dit niet zo. Bij de meeste traditionele makelaarskantoren is de prijsopbouw als volgt

Lees meer >>
HUIZEN010 makelaars Capelle aan den IJssel

De makelaar die de tijd voor u heeft

U gaat uw huis verkopen? Dan wilt u toch ook dat de makelaar die het voor u gaat verkopen alle aandacht heeft voor uw huis? We horen regelmatig deze zorg bij cliënten, er zijn per slot van rekening meer woningen in de verkoop, hoe houden wij uw woning in het vizier?

Lees meer >>
Makelaar Capelle aan den IJssel HUIZEN010

HUIZEN010

Makelaar voor Capelle aan den IJssel? HUIZEN010 makelaardij helpt u “ontspannen in de verkoop, naar succesvol verkocht” Maak vrijblijvend een afspraak?

Lees meer >>

Actueel laatste aanbod

Makelaar Capelle aan den IJssel HUIZEN010

Huis verkopen Fascinatio.

U wilt uw huis in Capelle Fascinatio verkopen? Op zoek naar het beste alternatief voor de bekende, grote en vaak dure traditionele makelaarskantoren? Stop met zoeken, u bent aan het juiste adres.

Lees meer »
HUIZEN010 Scan

Huis verkopen Middelwatering?

U wilt uw huis in Capelle Middelwatering verkopen? Op zoek naar het beste alternatief voor de bekende, grote en vaak dure traditionele makelaarskantoren? Stop met zoeken, u bent aan het juiste adres. De hoogste service tegen de laagste kosten! Maximale uit de verkoop van uw woning maar minstens zo belangrijk, zeer tevreden kopers en verkopers. HUIZEN010 helpt u van ontspannen in de verkoop, naar succesvol verkocht!

Lees meer »