Huis verkopen in Capelle-West?

De keuze is gemaakt, u wilt uw woning in Capelle-West verkopen. Wat moet er geregeld worden en welke makelaar past het beste bij uw wensen en verwachtingen?

Zelf uw huis verkopen, of juist de makelaar alles laten doen?

In beide gevallen bent u bij HUIZEN010 aan het juiste adres. Nog beter, wij helpen u graag een keuze hierin te maken. One-stop shopping bij één makelaarskantoor, wat wilt u nog meer? Uw huis zelf verkopen kan al voor slechts € 699,= eenmalig, of juist alle diensten (FULL_SERVICE) voor maar 1% courtage. Tijdens een verkoopscan bespreken we alle mogelijkheden en bepalen we samen welk pakket bij uw wensen aansluit.

Opstartkosten rekenen wij niet, hierdoor kunt u volledig kostenneutraal de verkoop van uw huis opstarten.

Makelaar Capelle aan den IJssel HUIZEN010

Makelaarskosten direct duidelijk.

HUIZEN010 makelaar voor Capelle aan den IJssel

Kies je verkooppakket

COMPLEET FUNDA

Full-Service
1%
VAN DE VERKOOPSOM.
  •  
ALL-INCLUSIVE

EXTRA FUNDA

Zelf verkopen met extra hulp.
1
249
Eenmalig
  •  

BASIS FUNDA

Zelf verkopen
949 Eenmalig
  •  
Voordeligst

JA, ik wil mijn huis verkopen!

HUIZEN010 Makelaars Capelle aan den IJssel

Zodra u het formulier heeft ingevuld en verzonden, nemen wij contact met u op.

We maken een afspraak om alle details te bespreken. Het invullen van het formulier is nog geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen.

HUIZEN010 helpt u van ontspannen in de verkoop, naar succesvol VERKOCHT.

Makelaar Capelle aan den IJssel HUIZEN010

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Most frequent questions and answers

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.

Capelle-West

Capelle-West is een woonwijk in het westen van Capelle aan den IJssel, het granst aan de wijken ‘s Gravenland, Fascinatio en de Rotterdamse wijk Kralingseveer. Uitvalswegen en openbaar vervoer (Capelsebrug) zijn prima bereikbaar.

Geschiedenis

Capelle-West in een van de oorspronkelijke kernen van Capelle aan den IJssel. Er zijn drie woonbuurten, De Kleine Zeeheldenbuurt, De Loedt en de Redenbuurt. Het centrum van Capelle west dateert van rond 1950 en bestaat uit voornamelijk eengezinswoningen. Het centrum dateert van rond 1900, hier vindt u wat smallere straten en traditionele rijtjeswoningen.