Huis verkopen in Capelle Fascinatio?

U wilt uw huis in Capelle Fascinatio verkopen? Op zoek naar het beste alternatief voor de bekende, grote en vaak dure traditionele makelaarskantoren? Stop met zoeken, u bent aan het juiste adres. De hoogste service tegen de laagste kosten! Maximale uit de verkoop van uw woning maar minstens zo belangrijk, zeer tevreden kopers en verkopers. HUIZEN010 helpt u van ontspannen in de verkoop, naar succesvol verkocht!

Makelaar voor Capelle aan den IJssel

Makelaar Capelle aan den IJssel HUIZEN010

Zelf uw huis verkopen, of juist de makelaar alles laten doen?

In beide gevallen bent u bij HUIZEN010 aan het juiste adres. Nog beter, wij helpen u graag een keuze hierin te maken. One-stop shopping bij één makelaarskantoor, wat wilt u nog meer? Uw huis zelf verkopen kan al voor slechts € 699,= eenmalig, of juist alle diensten (FULL_SERVICE) voor maar 1% courtage. Liever iets wat er net tussenin valt? Ook dat is geen probleem.

Tijdens een verkoopscan bespreken we alle mogelijkheden en bepalen we samen welk pakket bij uw wensen aansluit.

Opstartkosten rekenen wij niet, hierdoor kunt u volledig kostenneutraal de verkoop van uw huis opstarten.

Kies je verkooppakket

COMPLEET FUNDA

Full-Service
1%
VAN DE VERKOOPSOM.
  •  
ALL-INCLUSIVE

EXTRA FUNDA

Zelf verkopen met extra hulp.
1
249
Eenmalig
  •  

BASIS FUNDA

Zelf verkopen
949 Eenmalig
  •  
Voordeligst

JA, ik wil mijn huis verkopen!

HUIZEN010 Makelaars Capelle aan den IJssel

FAQ

Most frequent questions and answers

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.

Capelle Fascinatio

Capelle Fascinatio bestaat pas sinds 2001 de wijk ligt ingeklemd tussen de A16 en de N210. Het aantal inwoners is ca. 3100 hiermee is het één van de kleinste wijken in Capelle aan den IJssel.

Weetjes

De naam Fascinatio komt van het boek Fascinatio, de wonderwind van Tom Manders jr.