HUIZEN010 makelaar capelle aan den ijssel

Binnenkort je woning in Fascinatio verkopen?

Binnenkort je woning in de verkoop? Start de verkoop binnen een week geheel gratis op via HUIZEN010 makelaars.

Uiteraard zal je woning geadverteerd worden op alle grote woningsites zoals, Funda, Jaap, Huispedia, Marktplaats, Huislijn etc etc. 

Gratis starten welk pakket u ook kiest.

Via HUIZEN010 start je de verkoop altijd geheel gratis op! Wij werken ook letterlijk op basis van “no cure , no pay” oftewel, word je woning niet verkocht dan betaal je ons niets. 

Gratis verkoopscan voor je woning?

Uiteraard wil je eerst weten wat jou kansen zijn op de huidige woningmarkt. Hiervoor heeft HUIZEN010 de VERKOOPSCAN deze is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens deze afspraak nemen we alles door. De concurrentie, de gedane transacties in de buurt en de beste manier om jouw woning te verkopen en te presenteren. Maak een afspraak en maak kennis met onze dienstverlening?

Fascinatio Capelle aan den IJssel HUIZEN010 makelaar

Makelaar Capelle aan den IJssel , Fascinatio

Verkoop je woning op de HUIZEN010 manier

Compleet

Funda
1% Van de verkoopsom
  •  
Populair

Extra

Funda
1245 Eenmalig
  •  

Basis

Funda
949 Eenmalig
  •  
Goedkoopst

Capelle aan den IJssel Fascinatio

Capelle aan den IJssel Fascinatio is een moderne en duurzame woonwijk die sinds 2000 is gebouwd en ideaal is voor mensen die in de buurt werken. Deze coole mix van woon- en werkgebieden biedt goede voorzieningen, zoals scholen, supermarkten en sportfaciliteiten, waardoor je hier comfortabel kunt wonen zonder ver weg te hoeven gaan voor je dagelijkse behoeften.

Een groot pluspunt van de wijk is de aanwezigheid van veel groen en parken, waar je kunt genieten van rust en ontspanning. Bovendien is Capelle aan den IJssel Fascinatio goed verbonden met omliggende steden en dorpen, waardoor je eenvoudig de metro naar Rotterdam kunt nemen of de bus kunt pakken om andere plaatsen in de omgeving te verkennen.

Als je op zoek bent naar een moderne en aantrekkelijke woonwijk in de buurt van Rotterdam, dan is Capelle aan den IJssel Fascinatio zeker een plek om te overwegen. Met zijn duurzame ontwerp, goede voorzieningen en groene omgeving biedt deze wijk alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen en te werken.

In 2022 telde Fascinatio ca. 3.000 inwoners en ca. 100 woningen waarvan rond de 71% koopwoningen.  Gemiddelde WOZ waarde van de woningen in Fascinatio lag in 2022 op ca. €410.000,= (Bron: allecijfers.nl)

HUIZEN010 makelaar capelle aan den ijssel

Voordelen van HUIZEN010

Makelaar voor Capelle aan den IJssel

Bel mij terug

Gratis je huis in Fascinatio verkopen?

Gratis starten met de verkoop van je woning in Capelle aan den IJssel Fascinatio is geen probleem. Onze kosten gaan uiteindelijk via de notaris, je betaald ons niets direct uit eigen portemonnee. 

Wat het kost om je woning te verkopen? Klik hier 

Makelaar voor Capelle aan den IJssel?

Ja! Wij zijn dé makelaar voor Capelle aan den IJssel en ook gevestigd in Capelle aan den IJssel.

Ons kantoor is klein, maar daardoor kenmerken wij ons door een zeer persoonlijke aanpak. Lees alles over hoe andere onze diensten hebben ervaren op de reviewpagina KLIK HIER

Jouw woning snel op Funda?

Geen probleem. Wij regelen alles in eigen beheer. Daardoor kunnen wij je woning al binnen een week na opdracht op Funda presenteren. Zo verlies je absoluut geen tijd.