HUIZEN010 makelaar capelle aan den ijssel

Binnenkort je woning in Middelwatering verkopen?

Binnenkort je woning in de verkoop? Start de verkoop binnen een week geheel gratis op via HUIZEN010 makelaars.

Uiteraard zal je woning geadverteerd worden op alle grote woningsites zoals, Funda, Jaap, Huispedia, Marktplaats, Huislijn etc etc. 

Gratis starten welk pakket u ook kiest.

Via HUIZEN010 start je de verkoop altijd geheel gratis op! Wij werken ook letterlijk op basis van “no cure , no pay” oftewel, word je woning niet verkocht dan betaal je ons niets. 

Gratis verkoopscan voor je woning?

Uiteraard wil je eerst weten wat jou kansen zijn op de huidige woningmarkt. Hiervoor heeft HUIZEN010 de VERKOOPSCAN deze is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens deze afspraak nemen we alles door. De concurrentie de gedane transacties in de buurt en de beste manier om jouw woning te verkopen en te presenteren. Maak een afspraak en maak kennis met onze dienstverlening?

Middelwatering Capelle aan den IJssel HUIZEN010 makelaar

Makelaar Capelle aan den IJssel , Middelwatering

Verkoop je woning op de HUIZEN010 manier

Compleet

Funda
1% Van de verkoopsom
  •  
Populair

Extra

Funda
1245 Eenmalig
  •  

Basis

Funda
949 Eenmalig
  •  
Goedkoopst

Capelle aan den IJssel Middelwatering

Capelle aan den IJssel, gelegen aan de oostelijke oever van de Hollandse IJssel, is een kleine gemeente in de provincie Zuid-Holland met een aantal prachtige wijken. Een van deze wijken is Middelwatering, een rustige en groene buurt waar veel gezinnen en ouderen wonen en waar verschillende voorzieningen zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten zich in de buurt bevinden. Een van de hoogtepunten van Middelwatering is het populaire park Schollebos, met een grote vijver, wandelpaden en speeltuinen voor kinderen. Of je nu op zoek bent naar een eengezinswoning of appartement, Middelwatering heeft voor ieder wat wils tegen relatief lage huizenprijzen in vergelijking met andere steden in de regio Rotterdam. Bovendien is de wijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de snelweg, wat het een ideale locatie maakt voor forenzen. Kortom, Middelwatering is een mooie en rustige wijk in Capelle aan den IJssel waar je kunt genieten van zowel de rust en groen als een handige locatie om te wonen.

In 2022 telde Middelwatering ca. 16.000 inwoners en ca. 8300 woningen waarvan bijna 50% koopwoningen.  Gemiddelde WOZ waarde van de woningen in Middelwatering lag in 2022 op ca. €241.000,= (Bron: allecijfers.nl)

HUIZEN010 makelaar capelle aan den ijssel

Voordelen van HUIZEN010

Makelaar voor Capelle aan den IJssel

Bel mij terug

Gratis je huis in Middelwatering verkopen?

Gratis starten met de verkoop van je woning in Capelle aan den IJssel Middelwatering is geen probleem. Onze kosten gaan uiteindelijk via de notaris, je betaald ons niets direct uit eigen portemonnee. 

Wat het kost om je woning te verkopen? Klik hier 

Makelaar voor Capelle aan den IJssel?

Ja! Wij zijn dé makelaar voor Capelle aan den IJssel en ook gevestigd in Capelle aan den IJssel.

Ons kantoor is klein, maar daardoor kenmerken wij ons door een zeer persoonlijke aanpak. Lees alles over hoe andere onze diensten hebben ervaren op de reviewpagina KLIK HIER

Jouw woning snel op Funda?

Geen probleem. Wij regelen alles in eigen beheer. Daardoor kunnen wij je woning al binnen een week na opdracht op Funda presenteren. Zo verlies je absoluut geen tijd.