HUIZEN010 makelaar capelle aan den ijssel

Binnenkort je woning in 's Gravenland verkopen?

Binnenkort je woning in de verkoop? Start de verkoop binnen een week geheel gratis op via HUIZEN010 makelaars.

Uiteraard zal je woning geadverteerd worden op alle grote woningsites zoals, Funda, Jaap, Huispedia, Marktplaats, Huislijn etc etc. 

Gratis starten welk pakket u ook kiest.

Via HUIZEN010 start je de verkoop altijd geheel gratis op! Wij werken ook letterlijk op basis van “no cure , no pay” oftewel, word je woning niet verkocht dan betaal je ons niets. 

Gratis verkoopscan voor je woning?

Uiteraard wil je eerst weten wat jou kansen zijn op de huidige woningmarkt. Hiervoor heeft HUIZEN010 de VERKOOPSCAN deze is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens deze afspraak nemen we alles door. De concurrentie de gedane transacties in de buurt en de beste manier om jouw woning te verkopen en te presenteren. Maak een afspraak en maak kennis met onze dienstverlening?

Huis verkopen Capelle 's Gravenland HUIZEN010

Makelaar Capelle aan den IJssel , 's Gravenland

Verkoop je woning op de HUIZEN010 manier

Compleet

Funda
1% Van de verkoopsom
  •  
Populair

Extra

Funda
1245 Eenmalig
  •  

Basis

Funda
949 Eenmalig
  •  
Goedkoopst

Capelle aan den IJssel 's Gravenland

Capelle aan den IJssel is een bruisende stad in de provincie Zuid-Holland en biedt vele mogelijkheden voor wonen, werken en ontspanning. Een van de populaire wijken in Capelle aan den IJssel is ’s Gravenland. Deze groene en kindvriendelijke wijk is zeer gewild vanwege de vele parken, speeltuinen en sportfaciliteiten.

’s Gravenland is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar rust en ruimte, zonder de stad te hoeven verlaten. De wijk bestaat voornamelijk uit laagbouw en middelhoge appartementencomplexen, waardoor het een gezellige en overzichtelijke uitstraling heeft.

De wijk ’s Gravenland is gelegen aan de oostkant van Capelle aan den IJssel, en wordt begrensd door de Abram van Rijckevorselweg, de Burgemeester van Dijklaan en het Kralingse Bos. Hierdoor is de wijk uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bovendien ligt het winkelcentrum De Terp op loopafstand van de wijk, waardoor alle dagelijkse boodschappen gemakkelijk gedaan kunnen worden.

Als je op zoek bent naar een woning in Capelle aan den IJssel ’s Gravenland, dan zijn er veel verschillende mogelijkheden. Er zijn zowel koop- als huurwoningen beschikbaar, van appartementen tot eengezinswoningen. Ook zijn er verschillende scholen en kinderdagverblijven in de wijk, waardoor het een populaire keuze is voor jonge gezinnen.

Kortom, Capelle aan den IJssel ’s Gravenland is een geweldige wijk om te wonen, met veel groen, rust en ruimte. Of je nu op zoek bent naar een gezellig appartement of een ruime eengezinswoning, er is voor ieder wat wils in deze mooie wijk.

HUIZEN010 makelaar capelle aan den ijssel

Voordelen van HUIZEN010

Makelaar voor Capelle aan den IJssel

Bel mij terug

Gratis je huis in 's Gravenland verkopen?

Gratis starten met de verkoop van je woning in Capelle aan den IJssel 's Gravenland is geen probleem. Onze kosten gaan uiteindelijk via de notaris, je betaald ons niets direct uit eigen portemonnee. 

Wat het kost om je woning te verkopen? Klik hier 

Makelaar voor Capelle aan den IJssel?

Ja! Wij zijn dé makelaar voor Capelle aan den IJssel en ook gevestigd in Capelle aan den IJssel.

Ons kantoor is klein, maar daardoor kenmerken wij ons door een zeer persoonlijke aanpak. Lees alles over hoe andere onze diensten hebben ervaren op de reviewpagina KLIK HIER

Jouw woning snel op Funda?

Geen probleem. Wij regelen alles in eigen beheer. Daardoor kunnen wij je woning al binnen een week na opdracht op Funda presenteren. Zo verlies je absoluut geen tijd.