HUIZEN010 makelaar capelle aan den ijssel

Binnenkort je woning in 's Gravenland verkopen?

Ga je binnenkort je woning verkopen? Begin de verkoop binnen een week volledig kosteloos met HUIZEN010 makelaars.

Je woning wordt vanzelfsprekend geadverteerd op alle belangrijke woningplatforms, waaronder Funda, Jaap, Huispedia, Marktplaats, Huislijn en nog veel meer.

Gratis starten welk pakket u ook kiest.

Via HUIZEN010 start je de verkoop altijd geheel gratis op! Wij werken ook letterlijk op basis van “no cure , no pay” oftewel, word je woning niet verkocht dan betaal je ons niets. 

Gratis verkoopscan voor je woning?

Uiteraard wil je eerst weten wat jou kansen zijn op de huidige woningmarkt. Hiervoor heeft HUIZEN010 de VERKOOPSCAN deze is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens deze afspraak nemen we alles door. De concurrentie de gedane transacties in de buurt en de beste manier om jouw woning te verkopen en te presenteren. Maak een afspraak en maak kennis met onze dienstverlening?

Huis verkopen Capelle 's Gravenland HUIZEN010

Makelaar Capelle aan den IJssel , 's Gravenland

Verkoop je woning op de HUIZEN010 manier

Compleet

Funda
1% Van de verkoopsom
  •  
Populair

Extra

Funda
1495 Eenmalig
  •  

Basis

Funda
1195 Eenmalig
  •  
Goedkoopst

Capelle aan den IJssel 's Gravenland

Ontdek ’s Gravenland: Een Groene Oase in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel, gelegen in de bruisende provincie Zuid-Holland, biedt een breed scala aan mogelijkheden voor wonen, werken en ontspanning. Binnen deze stad schittert de populaire wijk ’s Gravenland, bekend om zijn groene en kindvriendelijke omgeving met tal van parken, speelplaatsen en sportfaciliteiten.

Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar rust en ruimte zonder de stad te verlaten, bestaat ’s Gravenland voornamelijk uit laagbouw en middelhoge appartementencomplexen, wat zorgt voor een gezellige en overzichtelijke ambiance.

De wijk is strategisch gelegen aan de oostkant van Capelle aan den IJssel en wordt begrensd door de Abram van Rijckevorselweg, de Burgemeester van Dijklaan en het Kralingse Bos. Hierdoor is ’s Gravenland uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bovendien bevindt het winkelcentrum De Terp zich op loopafstand, waardoor alle dagelijkse boodschappen binnen handbereik zijn.

Of je nu op zoek bent naar koop- of huurwoningen, variërend van appartementen tot eengezinswoningen, ’s Gravenland heeft voor elk wat wils. Daarnaast biedt de wijk verschillende scholen en kinderdagverblijven, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor jonge gezinnen.

Kortom, ’s Gravenland in Capelle aan den IJssel is de ideale wijk om te wonen, met zijn weelderige groenvoorzieningen, rustige sfeer en ruime woonmogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een knus appartement of een ruime eengezinswoning, deze prachtige wijk heeft voor iedereen wat te bieden.

HUIZEN010 makelaar capelle aan den ijssel

Voordelen van HUIZEN010

Makelaar voor Capelle aan den IJssel

Bel mij terug

Gratis je huis in 's Gravenland verkopen?

Gratis starten met de verkoop van je woning in Capelle aan den IJssel ’s Gravenland is geen probleem. Onze kosten gaan uiteindelijk via de notaris, je betaald ons niets direct uit eigen portemonnee. 

Wat het kost om je woning te verkopen? Klik hier 

Makelaar voor Capelle aan den IJssel?

Ja! Wij zijn dé makelaar voor Capelle aan den IJssel en ook gevestigd in Capelle aan den IJssel.

Ons kantoor is klein, maar daardoor kenmerken wij ons door een zeer persoonlijke aanpak. Lees alles over hoe andere onze diensten hebben ervaren op de reviewpagina KLIK HIER

Jouw woning snel op Funda?

Geen probleem. Wij regelen alles in eigen beheer. Daardoor kunnen wij je woning al binnen een week na opdracht op Funda presenteren. Zo verlies je absoluut geen tijd.