HUIZEN010 makelaar capelle aan den ijssel

Stressvrij Verkopen in Schollevaar met HUIZEN010 Makelaars!

Overweeg je binnenkort je woning in Schollevaar te verkopen? Zet je verkoopreis binnen een week kosteloos in gang met HUIZEN010 makelaars, jouw partner voor een vlekkeloze en succesvolle verkoop.

Waarom HUIZEN010 Kiezen?

  1. Gratis Starten: Wat je pakket ook is, de verkoop bij HUIZEN010 begint altijd zonder kosten. Geen verborgen tarieven, geen gedoe.

  2. Zichtbaar op Top Woningwebsites: Jouw woning wordt opvallend geadverteerd op prominente woningsites zoals Funda, Jaap, Huispedia, Marktplaats, Huislijn, en meer.

  3. No Cure, No Pay: Met onze “no cure, no pay” aanpak betaal je ons alleen als jouw woning daadwerkelijk verkocht wordt. Jouw succes is ons succes.

Gratis Verkoopscan voor Je Woning?

Wil je weten welke kansen jouw woning heeft op de huidige woningmarkt? Maak gebruik van onze kosteloze en vrijblijvende VERKOOPSCAN. Tijdens deze afspraak bespreken we alles, van concurrentie tot recente transacties in de buurt, en bepalen we de beste manier om jouw woning te verkopen en te presenteren.

Maak Vandaag Nog een Afspraak!

Ontdek de kracht van HUIZEN010 en zet de eerste stap naar een succesvolle woningverkoop in Schollevaar. Plan een afspraak voor een gratis verkoopscan en maak kennis met onze klantgerichte dienstverlening. Jouw verkoopsucces begint hier!

Makelaar Capelle aan den IJssel , Schollevaar

Verkoop je woning op de HUIZEN010 manier

Compleet

Funda
1% Van de verkoopsom
  •  
Populair

Extra

Funda
1495 Eenmalig
  •  

Basis

Funda
1195 Eenmalig
  •  
Goedkoopst

Capelle aan den IJssel Schollevaar

Schollevaar is een wijk in de gemeente Capelle aan den IJssel, gelegen in het noorden van de stad. De wijk heeft een levendige gemeenschap met een diverse mix van inwoners, variërend van jonge gezinnen tot senioren.

Een van de hoogtepunten van Schollevaar is het winkelcentrum de Scholver, dat een scala aan winkels, restaurants en supermarkten biedt. Het is een populaire bestemming voor zowel inwoners van de wijk als bezoekers van buitenaf.

Schollevaar heeft ook veel groen, waaronder het Schollebos, dat zich uitstrekt tot aan de rand van de wijk. Het park is een geweldige plek om te wandelen, fietsen, picknicken of gewoon te genieten van de natuur.

De wijk heeft een goede verbinding met het openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk is om naar andere delen van de stad of naar Rotterdam te reizen. Daarnaast is het goed bereikbaar met de snelweg, wat handig is voor forensen.

Schollevaar heeft verschillende soorten woningen, van eengezinswoningen tot appartementen en flats. Er zijn ook verschillende scholen en sportfaciliteiten in de buurt, wat het een ideale locatie maakt voor gezinnen.

Kortom, Schollevaar is een levendige wijk in Capelle aan den IJssel met veel voorzieningen en groen. Het is een populaire bestemming voor inwoners en bezoekers vanwege het winkelcentrum de Scholver en het Schollebos. Bovendien is de wijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de snelweg, waardoor het een handige locatie is voor forensen.

 

HUIZEN010 makelaar capelle aan den ijssel

In 2022 telde Schollevaar ca. 17.000 inwoners en ca. 8300 woningen waarvan bijna 54% koopwoningen.  Gemiddelde WOZ waarde van de woningen in Schollevaar lag in 2022 op ca. €243.000,= (Bron: allecijfers.nl)

Voordelen van HUIZEN010

Bel mij terug

Gratis je huis in Schollevaar verkopen?

Gratis starten met de verkoop van je woning in Capelle aan den IJssel Schollevaar is geen probleem. Onze kosten gaan uiteindelijk via de notaris, je betaald ons niets direct uit eigen portemonnee. 

Wat het kost om je woning te verkopen? Klik hier 

Makelaar voor Capelle aan den IJssel?

Ja! Wij zijn dé makelaar voor Capelle aan den IJssel en ook gevestigd in Capelle aan den IJssel.

Ons kantoor is klein, maar daardoor kenmerken wij ons door een zeer persoonlijke aanpak. Lees alles over hoe andere onze diensten hebben ervaren op de reviewpagina KLIK HIER

Jouw woning snel op Funda?

Geen probleem. Wij regelen alles in eigen beheer. Daardoor kunnen wij je woning al binnen een week na opdracht op Funda presenteren. Zo verlies je absoluut geen tijd.