HUIZEN010 makelaar capelle aan den ijssel

Binnenkort je woning in Schollevaar verkopen?

Binnenkort je woning in de verkoop? Start de verkoop binnen een week geheel gratis op via HUIZEN010 makelaars.

Uiteraard zal je woning geadverteerd worden op alle grote woningsites zoals, Funda, Jaap, Huispedia, Marktplaats, Huislijn etc etc. 

Gratis starten welk pakket u ook kiest.

Via HUIZEN010 start je de verkoop altijd geheel gratis op! Wij werken ook letterlijk op basis van “no cure , no pay” oftewel, word je woning niet verkocht dan betaal je ons niets. 

Gratis verkoopscan voor je woning?

Uiteraard wil je eerst weten wat jou kansen zijn op de huidige woningmarkt. Hiervoor heeft HUIZEN010 de VERKOOPSCAN deze is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens deze afspraak nemen we alles door. De concurrentie de gedane transacties in de buurt en de beste manier om jouw woning te verkopen en te presenteren. Maak een afspraak en maak kennis met onze dienstverlening?

Schollevaar Capelle aan den IJssel HUIZEN010 makelaar

Makelaar Capelle aan den IJssel , Schollevaar

Verkoop je woning op de HUIZEN010 manier

Compleet

Funda
1% Van de verkoopsom
  •  
Populair

Extra

Funda
1245 Eenmalig
  •  

Basis

Funda
949 Eenmalig
  •  
Goedkoopst

Capelle aan den IJssel Schollevaar

Schollevaar is een wijk in de gemeente Capelle aan den IJssel, gelegen in het noorden van de stad. De wijk heeft een levendige gemeenschap met een diverse mix van inwoners, variërend van jonge gezinnen tot senioren.

Een van de hoogtepunten van Schollevaar is het winkelcentrum de Scholver, dat een scala aan winkels, restaurants en supermarkten biedt. Het is een populaire bestemming voor zowel inwoners van de wijk als bezoekers van buitenaf.

Schollevaar heeft ook veel groen, waaronder het Schollebos, dat zich uitstrekt tot aan de rand van de wijk. Het park is een geweldige plek om te wandelen, fietsen, picknicken of gewoon te genieten van de natuur.

De wijk heeft een goede verbinding met het openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk is om naar andere delen van de stad of naar Rotterdam te reizen. Daarnaast is het goed bereikbaar met de snelweg, wat handig is voor forensen.

Schollevaar heeft verschillende soorten woningen, van eengezinswoningen tot appartementen en flats. Er zijn ook verschillende scholen en sportfaciliteiten in de buurt, wat het een ideale locatie maakt voor gezinnen.

Kortom, Schollevaar is een levendige wijk in Capelle aan den IJssel met veel voorzieningen en groen. Het is een populaire bestemming voor inwoners en bezoekers vanwege het winkelcentrum de Scholver en het Schollebos. Bovendien is de wijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de snelweg, waardoor het een handige locatie is voor forensen.

 

HUIZEN010 makelaar capelle aan den ijssel

In 2022 telde Schollevaar ca. 17.000 inwoners en ca. 8300 woningen waarvan bijna 54% koopwoningen.  Gemiddelde WOZ waarde van de woningen in Schollevaar lag in 2022 op ca. €243.000,= (Bron: allecijfers.nl)

Voordelen van HUIZEN010

Makelaar voor Capelle aan den IJssel

Bel mij terug

Gratis je huis in Schollevaar verkopen?

Gratis starten met de verkoop van je woning in Capelle aan den IJssel Schollevaar is geen probleem. Onze kosten gaan uiteindelijk via de notaris, je betaald ons niets direct uit eigen portemonnee. 

Wat het kost om je woning te verkopen? Klik hier 

Makelaar voor Capelle aan den IJssel?

Ja! Wij zijn dé makelaar voor Capelle aan den IJssel en ook gevestigd in Capelle aan den IJssel.

Ons kantoor is klein, maar daardoor kenmerken wij ons door een zeer persoonlijke aanpak. Lees alles over hoe andere onze diensten hebben ervaren op de reviewpagina KLIK HIER

Jouw woning snel op Funda?

Geen probleem. Wij regelen alles in eigen beheer. Daardoor kunnen wij je woning al binnen een week na opdracht op Funda presenteren. Zo verlies je absoluut geen tijd.