HUIZEN010 makelaar capelle aan den ijssel

Makelaarskosten Capelle aan den IJssel

Wat kost het?

Wat kost het precies om je woning te verkopen in Capelle aan den IJssel? Wat zijn de makelaarskosten enzovoorts. We proberen het zo overzichtelijk mogelijk te maken voor je.

Makelaarskosten

Tijdens onze verkoopgesprekken horen we eigenlijk altijd wel de tarieven van andere makelaars voorbij komen. Hierdoor kunnen we met een een redelijke zekerheid stellen dat de makelaarscourtage tussen de 1.1 en de 1.6% ligt, dit wordt gerekend van de verkoopsom. Oftewel van een verkoopsom van €300.000,= geeft een kosten van gemiddeld €4.200,=. Hier bovenop rekenen de meeste kantoren opstartkosten van tussen de €295,= en jawel de €795,= voor foto’s, Funda plaatsing of allerhande andere diensten. Totaal gemiddeld kost een makelaar in Capelle aan den IJssel dan dus €4.795,= bij de verkoop van een woning van €300.000,=.

Waar alle woning verkopers tegenaan lopen is de onduidelijkheid online over de kosten voor het verkopen van hun woning. Bijna geen makelaar heeft de tarieven online staan. Dit maakt online vergelijken bijna onmogelijk.

Bij HUIZEN010 geloven we in transparant werken en doen we dit anders.

HUIZEN010 werkt anders

Ben je op zoek naar een goede makelaar in Capelle aan den IJssel? Dan moet je bij HUIZEN010 zijn! Wij houden van duidelijkheid en transparantie, daarom kun je bij ons kiezen uit verschillende pakketten die passen bij jouw wensen en behoeften. Of je nu voor een Full-Service pakket gaat of liever zelf de bezichtigingen doet, bij HUIZEN010 bepaal jij wat het beste bij jou past.

En weet je wat het mooie is? Wij geloven niet in opstartkosten! Je kunt bij ons de verkoop van je woning helemaal gratis starten. Zo kun je op een makkelijke manier ontdekken wat we allemaal voor je kunnen betekenen en welk pakket het beste bij jou past.

Ons team staat voor je klaar om je te helpen bij de verkoop van je woning. Wij regelen alles voor je, van bezichtigingen tot fotografie en van Funda plaatsing tot het afhandelen van de verkoop. En als je liever zelf de bezichtigingen doet, dan kan dat natuurlijk ook. Bij HUIZEN010 heb jij de controle!

Dus, wil jij je woning verkopen in Capelle aan den IJssel? Kies dan voor HUIZEN010 en ontdek hoe wij jou kunnen helpen. Wij zijn er voor jou!

Gratis je woning verkopen?

Als je op zoek bent naar een makelaar om je woning te verkopen, dan lijkt het misschien aantrekkelijk om te kiezen voor een gratis makelaar. Maar zoals je logisch verstand al zal zeggen, dat kan niet. Want niets is helemaal gratis. Gratis makelaars hebben een ander verdienmodel en dat kan soms zelfs duurder uitpakken dan een traditionele makelaar zoals HUIZEN010.

Een rekenvoorbeeld kan dat verduidelijken. Stel je voor dat je een woning hebt met een waarde van €400.000 en je kiest voor een gratis makelaar. In dat geval worden de kosten voor de verkoop doorberekend aan de koper. Gemiddeld zijn deze kosten €3750. Natuurlijk houdt de koper rekening met deze kosten en maakt het voor hem of haar niet uit bij wie de rekening komt. Bovendien moet je bij een gratis makelaar vaak zelf de bezichtigingen plannen en uitvoeren.

Als je dezelfde woning wilt verkopen via HUIZEN010, dan bieden wij een Full-Service pakket aan waarvoor je achteraf via de notaris 1% courtage betaalt, oftewel in dit geval €4000. Maar daarvoor doen wij wel de bezichtigingen, planning en het klantcontact. In dit pakket zit ook standaard de fotografie, Funda plaatsing, plattegronden en nog veel meer. Wil je liever zelf de bezichtigingen doen? Dan bieden wij een pakket aan van slechts €1245 waarin je zelf de bezichtigingen uitvoert.

Zoals je ziet, lijkt een gratis makelaar misschien aantrekkelijk, maar in werkelijkheid ben je vaak duurder uit. Bij HUIZEN010 betaal je een vast bedrag voor onze diensten en wij zorgen voor een complete en professionele service waarbij jij ontzorgd wordt. Kies voor HUIZEN010 en verkoop je woning op een snelle en efficiënte manier.

Verkoop je woning op de HUIZEN010 manier

Compleet

Funda
1% Van de verkoopsom
  •  
Populair

Extra

Funda
1245 Eenmalig
  •  

Basis

Funda
949 Eenmalig
  •  
Goedkoopst

Laat een bericht achter? We nemen contact met je op.

Telefoon: 010-3076340

Voordelen van HUIZEN010

Makelaar voor Capelle aan den IJssel

Bel mij terug

Wat kost een makelaar?

In Capelle aan den IJssel varieert dat naar onze ervaring tussen de 1.1 en 1.6% excl. opstartkosten. Wil je lagere kosten maar wel maximale service? HUIZEN010 biedt je de oplossing. 

Waar moet ik op letten bij de makelaarskosten?

Vraag altijd duidelijk wat de totaalkosten zijn incl BTW. Soms gebeurt het dat je een aanbod krijgt excl BTW. Denk daarbij ook aan de opstartkosten of eventuele intrekkosten.

Wil je in 1 keer duidelijkheid, transparantie en de hoogste service tegen de laagste prijs? Maak een afspraak voor een grati sverkoopscan we vertellen je er graag meer over. KLIK HIER