Verkoop je huis met HUIZEN010

Bij bijna ieder makelaarskantoor is wel een gratis waardebepaling op te vragen. Maar is dat echt het belangrijkste waar het om draait als u uw huis wilt verkopen?

Hoe wordt je huis meer waard?

Een waardebepaling is niet zo heel moeilijk, waarschijnlijk heeft u al een heel goed idee bij de waarde. Maar hoe maakt u uw huis meer waard? Daar kijken we graag samen met u naar met de verkoopscan. Voordat we uw woning in de verkoop nemen bekijken we hoe we deze, soms erg makkelijk, kunnen optimaliseren. Het is uiteindelijk de kunst om met bezichtigingen mensen een thuisgevoel te geven. Met een thuisgevoel stijgt direct de waarde van uw woning!

De verkoopscan is gratis en vrijblijvend

De verkoopscan is volledig kosteloos, uiteraard willen graag de verkoopopdracht van u ontvangen maar dat volgt later. Met de verkoopscan leggen we u graag uit hoe wij te werk gaan. We vinden het ook erg belangrijk om van u te horen hoe u de verkoop voor u ziet. We passen ons graag volledig aan uw wensen aan.

Verkooppakketten

Wij werken met drie verschillende verkooppakketten, het verschil is alleen het aantal diensten welke u wenst. Zo bent u van het begin af aan in controle over de kosten welke gemoeid zijn met de verkoop. Met al onze pakketten adverteren we jou woning op alle grote huizensites zoals: Funda, Jaap, Huislijn, Pararius, Marktplaats en uiteraard HUIZEN010. Meld je woning aan voor verkoop, dit is geheel vrijblijvend. We maken eerst een afspraak voor een intake zodat we precies weten wat u van ons verwacht.

HUIZEN010 makelaardij voor Capelle aan den IJssel

Wat zeggen onze klanten:

Jody Winkelhuijsen
Jody Winkelhuijsen
Verkoper appartement
Lees verder
"We hebben meerdere makelaars gehad die zich kwamen voorstellen. Bij HUIZEN010 hadden we direct een positief gevoel. Wat wij als prettig hebben ervaren tijdens de verkoop van ons huis, is het persoonlijk contact en de aandacht die HUIZEN010 aan ons heeft gegeven. Ons huis is snel en prettig verkocht. Wij adviseren iedereen om zijn/haar huis te laten verkopen door HUIZEN010!
Jim van der Blom
Jim van der Blom
Koper Appartement
Lees verder
Professioneel maar laagdrempelige makelaar. Kon Hugo altijd bereiken, kwam met snelle en duidelijke antwoorden en tips. Een stukje persoonlijke touch gaf voor mij net even dat extra wat je nodig hebt mij het maken van een grote beslissing ​.
Scarlet van Engelenburg
Scarlet van Engelenburg
Koper Capelle aan den IJssel
Lees verder
Heel vertrouwd vanaf het eerste moment. Flexibel met bezichtigingen van woningen. Op de valreep of even ergens tussendoor. De moeite voor je willen nemen en ook de tijd. Goed en snel bereikbaar voor vragen​
Van den Wijngaard
Van den Wijngaard
Rotterdam
Lees verder
Hugo is een fijne makelaar kan alles aan hem vragen is altijd vrolijk neemt de tijd voor je ja ik zou hem aan iedereen aanbevelen toppie.
Mw. Joyce
Mw. Joyce
Verkoper Rotterdam
Lees verder
Hele fijne makelaar met persoonlijke aandacht. Een makelaar die nog met je meedenkt en niets is teveel. Ons huis is binnen een dag verkocht. Heel erg bedankt voor de goede service!!
Bas Bremer
Bas Bremer
Verkoper appartement
Lees verder
Deze fijne attente makelaar doet supersnel en goed zijn werk. Ons huis was binnen èèn dag verkocht. Goed bereikbaar en niks is teveel gevraagd. Dus een echte aanrader voor ieder die zijn huis snel en goedgeregeld wil verkopen. Hugo bedankt!!
Frits Kuster
Frits Kuster
Koper appartement Rotterdam
Lees verder
Wij kwamen in contact met Huizen 010 Makelaardij als koper. Dus was het niet "onze makelaar". Zonder dat er van opdringen of pushen sprake is geweest, was echter te merken dat deze makelaar, in dit geval Hugo Nieland, zeer serieus en betrokken met zijn werk bezig was. Dat kan je helaas niet van alle makelaars melden Het was een prettig contact en bovenal alles volgens afspraak.
Bianca
Bianca
Verkoopster Appartement Rotterdam
Lees verder
Hugo is een hele vriendelijke man. Waarbij je het gevoel krijgt dat hij 24 uur per dag tot je beschikking is. Hij heeft het huis van ons snel verkocht en ons geholpen daar waar nodig was.
Michiel & Aukje
Michiel & Aukje
Verkoper Capelle aan den IJssel
Lees verder
Top! Een symphatieke, betrokken en actieve makelaar. Ons huis was in een mum van tijd verkocht voor een uitstekende prijs.
Mw. Carmen Chueng
Mw. Carmen Chueng
Koper tussenwoning Capelle
Lees verder
Ze zijn vriendelijk , super snel en goed geholpen .
Dhr. Jeffrey Rupsam
Dhr. Jeffrey Rupsam
Verkoper Rotterdam
Lees verder
Persoonlijk contact en eerlijk contact. Het zijn moderne makelaars die sociaal media begrijpen en inzetten als middel om huizen te verkopen. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
Roman Wein
Roman Wein
Verkoper appartement
Lees verder
Allemaal geweldig. Super Makelaar. Ik kan het iedereen aanbevelen. Allemaal geweldig. Super Makelaar. Ik kan het iedereen aanbevelen. Allemaal geweldig. Super Makelaar. Ik kan het iedereen aanbevelen..
Dhr. M. Ringeling
Dhr. M. Ringeling
Verkoper Capelle a/d/ IJssel
Lees verder
Vooral de laagdrempelige en vriendelijke wijze van het contact maakte de transitie een prettige ervaring. Een zeer concurrerende prijs ten opzichte van de andere makelaars. Fijne no nonsense aanpak. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
MW. S. Berghout
MW. S. Berghout
Verkoper Capelle
Lees verder
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Zeer goede, flexibele en vriendelijke makelaar. Huis was in anderhalve dag verkocht! Echt een aanrader.
Dhr. D. Schox
Dhr. D. Schox
Verkoper Rotterdam
Lees verder
Eindelijk een makelaar zonder alle makelaar praatjes en lege beloftes, Huizen010 Makelaardij is recht voor de raap en zegt 'gewoon' de waarheid. Behoorlijk verfrissend en een absolute aanrader. Blijkbaar zat Selling Point voorheen vooral in de zakelijke markt en ik verwacht dat als zij deze stijl van klantcontact hanteren dat Huizen010 Makelaardij een mooie toekomst tegemoet gaat!
N. Whitlau
N. Whitlau
verkoper Barendrecht
Lees verder
Vanaf het eerste gesprek hadden wij een super goed gevoel bij deze makelaar (Hugo). Je merkte echt dat hij zijn werk met passie doet en echt de tijd voor je neemt. Uiteindelijk is ons huis binnen een dag(!!) verkocht. Ik zou iedereen Selling Point kunnen aanraden! Super bedankt Hugo!
Tim van der Most
Tim van der Most
Koper Appartement SCHIEDAM
Lees verder
Niet zo lang geleden via Huizen 010 mijn eerste eigen paleisje gekocht. Erg leuk en goed geholpen als starter. Niet uit de hoogte zoals ieder ander nu wel is. Goed advies en leuke manier van werken. Mijn volgende huis zeker weer via Huizen 010
Jasper Grinwis
Jasper Grinwis
Verkoper Rotterdam
Lees verder
Snel en gemakkelijk
Gera Grootenboer
Gera Grootenboer
Koper Capelle
Lees verder
Fijne makelaar. Niets is te veel gevraagd. Als koper kan je hier ook terecht. Fijn dat er geluisterd word en mee gedacht word.
Maarten
Maarten
Verkoper Capelle
Lees verder
Duidelijke taal Laagdrempelig, duidelijke taal en goed advies. Al met al een makelaar die goed in wist te spelen op onze wensen en duidelijk verstand van de markt heeft.
Previous
Next

JA, ik wil mijn huis verkopen!

HUIZEN010 Makelaars Capelle aan den IJssel

Zodra u het formulier heeft ingevuld en verzonden, nemen wij contact met u op.

We maken een afspraak om alle details te bespreken. Het invullen van het formulier is nog geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen.

HUIZEN010 helpt u van ontspannen in de verkoop, naar succesvol VERKOCHT.

Kies je verkooppakket

COMPLEET FUNDA

Full-Service
1%
VAN DE VERKOOPSOM.
  •  
ALL-INCLUSIVE

EXTRA FUNDA

Zelf verkopen met extra hulp.
1
249
Eenmalig
  •  

BASIS FUNDA

Zelf verkopen
949 Eenmalig
  •  
Voordeligst
Makelaar Capelle aan den IJssel HUIZEN010

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Most frequent questions and answers

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.